Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Saturday, 2 March 2013 @7:42 pm 0 comments
kad VIP?????
السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة *peace upon to you!*

ha?korang meti tertanya apa yang VIP sangat ni! ok ni cerita nya!Abah Fara dapata ka jemputan VIP untuk ke majlis Festival Filem Malaysia!..nak tgk bukti? hahah  tengok ni tapi Abah ngan ibu Fara tak nak pergi pon! xD sapa nak pegi majlis tu! duk update blog lagi best! >.<



sorry lah gambar ni tak jelas sangat! >.< Fara dah bagi tau kawan-kawan Fara siapa yang nak pergi sebab nak bagi kad ni! siapa nak masuk dlm PICC sebagai VIP kene bawak kad ni dlm kad tu tulis~
ok lah! Fara nak gi jalan2..malas lak nak edit blog (Fara dalam perancangan nk ubah blog LWWY ke Adventure Time! Fara fdah gilakan Anventure Time lah tapi tak lebih dari BoBoiBoy ! Sebut pasal BoBoiBoy Fara tak sabar nak tgk episode baru BoBoiBoy bulan ni! AHHHHHH tak sabar sangat2 ok lah Fara nk pergi siap ni nak keluar!

Assalamaualaikum~
be hAppy~ =D

FARANYM | HYOUKURONA 2017