Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Thursday, 27 December 2012 @11:49 pm 0 comments
Vid Tutorial : Cara tukarkan Template designer kepada Blogskin
Assalamualaikum!*peace upon to you*

hak hak saja letak gambar Fang encem ni!!!
ok ni video tutorial pertama Fara! ok ini untuk siapa yang nak tukarkan/guna blog skin(yang teringin)
Jom kita mula!

1.dashboar...

2.ikut video ni!


lepas tu tukar lah apa yang patu korang tukar kat dalam tu!
Fara rasa blogskin ni sesuai utntuk orang yang dah biasa edit blog pakai code/edit html!
k? kalo tak faham jugak korang kene lah mahrkan diri dengan kod-kod kat blog k?
atau pon tgk tuto Fara nak buat nanati ok?
tata assalamualaikum!
go0d lUck!

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017