Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Monday, 24 December 2012 @11:40 am 1 comments
Tutorial:Masukkan header
Assalamualaikum!*peace upon to you*

ok sekarang ni Fara nak buat tutorial masukkan header untuk blogie baru!

1.pergii Dashboard>>layout
 ok ikut gambar ni..korang tekan perkataan edit kat tempat ada nama blog korang


2.dia akan keluar cam gambar ni kan!ok pastikan korang tick kat petak oren tu(rujuk gambar)
pastu tekan choose file kat petak merah dlm gambar tu!


3.korang pilih header yang korang dah buat!kalo tak ada header lagi tengok sini-->klik!
then tekan open cam dlm petak kuning dalam gambar tu!


4.dia akan jadi macam ni!
lepas tu korang tekan lah save kat dlm petak kuning tu ok?
pastu tengok lah blog korang!

ok good luck!

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017